Diensten

Fietsponten

De schiffart staat inmiddels bekend om de stabiele fietsponten die zij levert aan gemeenten en particulieren. Nederland is het fiets- en waterland bij uitstek. De fietspont maakt mooie fietsroutes mogelijk. De pont is zo gebouwd dat ook onderhoudsdiensten voor het groen makkelijk met de grasmaaier er op kunnen rijden om zo op de eilandjes te kunnen maaien. Zo vaart al jaren met veel succes De Snoekcbears bij Grou, die fietsers in de bekende pontjesroute “De 8 van Grou”, over de Greft zet.

Volvo Penta motoren

De Schiffart in Grou levert als officieel Volvo Penta pleziervaart dealer, een uitgebreide range motoren voor de meest uitlopende toepassingen, zowel diesel- en benzinemotoren. Of het nu om nieuwbouw of her-motorisering gaat, De Schiffart levert altijd de juiste Volvo Penta motor voor zeiljachten, sloepen, motorboten, snelle sportboten en luxe custom build motorjachten.

Wij adviseren u graag bij uw keus voor een nieuwe motor. Het in bouwen vraagt dat vakmanschap dat wij u kunnen bieden. Kom gerust een langs voor een oriëntatie.

Volvo Penta binnenboordmotor
Binnenboordmotoren
Wij leveren en installeren binnenboordmotoren van de merken:
Volvo Penta en Bukh.

 

Yamaha buitenboordmotorBuitenboordmotoren 
U kun bij ons terecht voor de buitenboordmotoren: Mercury leverbaar vanaf 2,5 pk en Yamaha leverbaar vanaf 2,5 pk. Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment gebruikte aanhangmotoren.

 

Rubberboten
In ons assortiment van rubberboten zijn de volgende boten opgenomen:

  • Zodiac rubberboten
  • Bombard
  • Quicksilver
  • Aluminium Buster Boten

Hulpverleningsboten

Snelle aluminium boten op maat voor alle hulpverleningsdiensten!

Technisch watersportbedrijf De Schiffart levert compleet uitgeruste snelle aluminium boten aan hulpverleningsdiensten zoals brandweer en politie, KMAR, reddingsbrigades, ambulancediensten en dergelijke in binnen- en buitenland. Dat doen we al meer dan 15 jaar!

 

Onderhoud, reparatie en onderdelen

Ook voor reparatie en onderhoud staan wij 24/7 voor u klaar. Onderdelen zijn snel in huis en wij begrijpen als geen ander dat u weer snel het water op wil. Onze voorraad aan olie-en brandstoffilters, pakkingen e.d. helpen u weer snel op weg.